mayella

Wie ben ik?

Ik ben Mayella Kuikhoven en de eigenaar van Fanaticus Sports Medicine. Ik ben geboren in 1984 en ben de jongste van drie kinderen thuis. Op mijn 5de ben ik begonnen met basketbal nadat zowel mijn broer als zus deze sport hadden ontdekt.

Op mijn 18de ben ik voor vier jaar met een basketbal beurs naar Valparaiso, Indiana in Amerika gegaan. Daar kwam ik in aanraking met sporten op hoog niveau en heb het belang van goede begeleiding zelf kunnen ervaren. Na mijn ervaringen in de topbasketbal in Amerika ben ik in Maastricht begonnen met mijn geneeskunde-opleiding. Naast de studie ben ik in België ook actief geweest in de basketbal. In 2012 heb ik mijn basisartsdiploma gehaald, waarna ik een korte periode gewerkt heb ik de gehandicaptenzorg. Daarna ben ik me gaan specialiseren tot sportarts in Groningen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in meerdere sportactiviteiten, zoals paardrijden, wielrennen, mountainbike, skiën en scubaduiken. Door de diversiteit aan sporten heb ik inzicht gekregen en ervaring opgedaan met diverse voorkomende blessures. Door een behoorlijke knieblessure kan ik zelf niet meer rennen en heb ik basketbal moeten opgeven. Recent ben ik echter in aanraking gekomen met rolstoelbasketbal en hierin kan ik mijn passie voor de sport weer kwijt.

Ik heb bewust gekozen voor mijn eigen praktijk buiten het ziekenhuis omdat ik een voorkeur heb voor een persoonlijkere aanpak. Zo kan ik meer tijd nemen voor u dan in een regulier systeem mogelijk zou zijn.

De locaties van Fanaticus Sports Medicine

Loopsportcentrum Noord (Hoofdlocatie)

Deze praktijk is gevestigd in het Loopsportcentrum Noord. Een sportcentrum waar alle disciplines zijn ondergebracht: fysiotherapie, massage, sportgeneeskunde, pedicure, orthopedie, podotherapie, diëtetiek, sportpsychologie en evenementorganisaties zoals Tocht om de Noord en een shop: Steenbok Sport.

Gezondheidsplein Damsterdiep (2e locatie)

De praktijk is gevestigd in Gezondheidsplein Damsterdiep vanwege de visie en persoonlijkheid van Construction Fysiotherapie. Binnen gezondheidsplein Damsterdiep hebben we bijna alle vormen van paramedische begeleiding in huis: van osteopathie tot personal training en van (sport)psychologie tot medisch pedicure. Natuurlijk vind u hier ook fysiotherapie en manuele therapie. Wanneer u bij Fanaticus Sport Medicine terecht komt kunt u natuurlijk van dit paramedisch netwerk gebruik maken. Begeleiding door uw eigen fysiotherapeut is uiteraard ook mogelijk. Mijn doel is u persoonlijke begeleiding op maat te bieden.

kaart

Fanaticus Sports Medicine

Loopsportcentrum Noord
Regattaweg 5
9731 AJ Groningen
Drs. Mayella Kuikhoven
06 39 39 89 15 sportarts@fanaticus.eu
Let op: Behandelingen alleen op afspraak
Parkeren

Parkeerruimte vindt u rondom het Loopsportcentrum. Daar kunt u gratis parkeren.

kaart

Fanaticus Sports Medicine

Damsterdiep
Damsterdiep 49-53
9711 SH Groningen
Drs. Mayella Kuikhoven
06 39 39 89 15 sportarts@fanaticus.eu
Let op: Behandelingen alleen op afspraak
Parkeren

Parkeerruimte vindt u naast de praktijk van Fanaticus aan het Damsterdiep. Deze ligt in de Bocht van Guinea, een zijstraat van het Damsterdiep. Zodra u hierin rijdt, ziet u gelijk rechts een metalen hek. Daar kunt u gratis parkeren. Indien er geen plek is, kunt u terecht in parkeergarage Damsterdiep. Daaraan zijn wel kosten verbonden.