Fanaticus sports medicine

Kom gerust kennis maken

mayella

Wie ben ik?

Ik ben Mayella Kuikhoven en de eigenaar van Fanaticus Sports Medicine. Ik ben geboren in 1984 en ben de jongste van drie kinderen thuis. Op mijn 5de ben ik begonnen met basketbal nadat zowel mijn broer als zus deze sport hadden ontdekt.

Op mijn 18de ben ik voor vier jaar met een basketbal beurs naar Valparaiso, Indiana in Amerika gegaan. Daar kwam ik in aanraking met sporten op hoog niveau en heb het belang van goede begeleiding zelf kunnen ervaren. Na mijn ervaringen in de topbasketbal in Amerika ben ik in Maastricht begonnen met mijn geneeskunde-opleiding. Naast de studie ben ik in België ook actief geweest in de basketbal. In 2012 heb ik mijn basisartsdiploma gehaald, waarna ik een korte periode gewerkt heb ik de gehandicaptenzorg. Daarna ben ik me gaan specialiseren tot sportarts in Groningen.

In mijn vrije tijd ben ik actief in meerdere sportactiviteiten, zoals paardrijden, wielrennen, mountainbike, skiën en scubaduiken. Door de diversiteit aan sporten heb ik inzicht gekregen en ervaring opgedaan met diverse voorkomende blessures. Door een behoorlijke knieblessure kan ik zelf niet meer rennen en heb ik basketbal moeten opgeven. Recent ben ik echter in aanraking gekomen met rolstoelbasketbal en hierin kan ik mijn passie voor de sport weer kwijt.

Ik heb bewust gekozen voor mijn eigen praktijk buiten het ziekenhuis omdat ik een voorkeur heb voor een persoonlijkere aanpak. Zo kan ik meer tijd nemen voor u dan in een regulier systeem mogelijk zou zijn.

Drs. Mayella Kuikhoven
06 39 39 89 15
sportarts@fanaticus.eu

Bij voorkeur contact via praktijkondersteuner Ingrid Molenhuis

Ingrid

Praktijkondersteuner

Ik ben Ingrid Molenhuis en de praktijkondersteuner binnen Fanaticus Sports Medicine.

In mijn loopbaan ben ik altijd actief geweest in de sport en begeleiding. Specifiek de laatste jaren als personal trainer op een gezondheidsplein. Inmiddels ben ik begonnen als praktijkondersteuner binnen de praktijk van Drs. Mayella Kuikhoven en zal hier waar gevraagd en mogelijk ondersteunen bij testen en behandelingen binnen de praktijk. Voor het verzorgen van de administratie/facturatie en het maken van afspraken kunt u tevens bij mij terecht.

Doktersassistenten staan garant voor laagdrempelige en toegankelijke zorg voor iedereen. Daarom zijn zij onmisbare schakels binnen de ketenzorg en tussen de arts en patiënt. Ik help u graag met de persoonlijke aandacht die iedereen verdiend. Heeft u een vraag, voelt zich niet op gemak voor uw bezoek of begrijpt u niet hoe u de factuur moeten indienen bij de zorgverzekeraar? Neemt u dan contact met mij op en ik zal u hiermee helpen.

Ingrid Molenhuis
06 42 56 24 53
info@fanaticus.eu

De locaties van Fanaticus Sports Medicine

Loopsportcentrum Noord - Groningen

Deze praktijk is gevestigd in het Loopsportcentrum Noord. Een sportcentrum waar alle disciplines zijn ondergebracht: fysiotherapie, massage, sportgeneeskunde, pedicure, orthopedie, podotherapie, diëtetiek, sportpsychologie en evenementorganisaties zoals Tocht om de Noord en een shop: Steenbok Sport.

kaart

Fanaticus Sports Medicine

Loopsportcentrum Noord
Regattaweg 5
9731 AJ Groningen
Let op: Behandelingen alleen mogelijk op afspraak

Physique Preventiecentrum - Arnhem

Deze praktijk is gevestigd in Physique Preventiecentrum, het sport- en gezondheidscentrum van Arnhem. Een dynamisch en sfeervol centrum waar gewerkt wordt met een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers.

kaart

Fanaticus Sports Medicine

Physique Preventiecentrum
Beukenlaan 195
6923 MA Arnhen
Let op: Behandelingen alleen mogelijk op afspraak

SGN
FSMI
Sportzorg
VSG